Ipari szoftverfejlesztés

Vállaljuk egyedi szoftverek fejlesztését, melyre akkor lehet szükség, ha egy cég működése speciális vagy egyedi. Lehetséges, hogy egy meglévő rendszert kell fejleszteni, egyedivé tenni, de az is lehet, hogy egy teljesen új rendszert kell kifejleszteni.

A sikeres vállalkozások életében ma már elengedhetetlen egy könnyen átlátható és megnyerő, korszerű weboldal megléte. Kommunikálj az ügyfeleiddel, érj el minél több embert, és mutasd a legjobb formádat! Vállalunk weboldal készítést elérhető áron.

Sok vállalkozás úgy gondolja, hogy az alkalmazások fejlesztése és használata drága és macerás, azonban a bekerülési összeg többszörösét fizetik ki a megnövekedett költségek miatt vagy veszítik el a kevésbé hatékony termelésnek köszönhetően. Vállaljuk mobilapplikációk fejlesztését úgy, hogy az Ön által felvázolt ideális működéshez megtaláljuk azokat a funkciókat, melyek elengedhetetlenek lesznek az alkalmazás számára a megfelelő működéshez bármely okostelefon eszközön. (Android, IOS)

Munkánk során ügyviteli alkalmazások, elemző és lekérdező rendszerek tervezését, megvalósítását és gyakorlatba történő bevezetésével is foglalkozunk.

Megrendelő partnereink számára egyedi igények alapján, folyamatos konzultáció mellett alakítjuk ki a szoftveres megoldásokat, melyekben szükség szerinti mértékben alkalmazunk egyedi fejlesztéseket. A népszerű csomagszoftverek paraméterezése, testre szabása mellett vállaljuk egyedi szoftvermodulok, vagy teljes szoftverrendszerek kifejlesztését is.

Fejlesztési tevékenységünk során nagy hangsúlyt helyezünk olyan információ-technológiai megoldások keresésére és megvalósítására, melyek egy szoftveres probléma megoldását egy addig nem feltárt összefüggést leíró algoritmus meghatározásával jelentősen leegyszerűsítik. Ezért a fejlesztés során nagy hangsúlyt fektetünk a probléma megfogalmazására, a tervezett megoldás elvi alapjainak lefektetésére, ezért a fejlesztésbe olyan külön algoritmizálási projektszakaszt is beillesztünk, amely az elméleti alapok feltárását és az algoritmus elkészítését is magában foglalja.